×
Webshop for private

Firestone radialdæk til entreprenørmaskiner i Danmark

Fredag d. 11. november 2022

Ovethi – Dansk Dæk Service er netop blevet udnævnt som eksklusivforhandler i Danmark af Firestone radialdæk til entreprenør-/OTR-segmentet. Dét betyder superstærke kvalitetsdæk fra et anerkendt brand til dumpere og gummigeder – til konkurrencedygtige priser.


Ole Nielsen


”Det er lidt af et scoop, det her,” indleder Ole H. Nielsen, der er salgschef og segmentansvarlig for dæk til køretøjer inden for entreprenør- og industrisegmentet hos Ovethi. Sammen med Firestone/ Bridgestone har han nemlig forhandlet en helt særlig aftale på plads på Firestone Multi Block T-dæk.

”Hidtil har du nemt kunnet købe dæk til dumpere og gummigeder i Danmark. Men qua vores nye aftale med Firestone kan vi nu tilbyde kvalitetsdæk til samme gode pris, som du hidtil har måttet betale for dæk af mindre god kvalitet. På den måde får for eksempel entreprenører nu et stærkt alternativ at ty til, når de skal have nye dæk til deres dumpere og gummigeder,” forklarer Ole.

Lagerføring og markedsføring sikrer fordelagtige priser til kunderne

"Årsagen til, at vi nu kan tilbyde Firestone kvalitetsdæk til en pris i et hæderligt leje, er, at vi som modvægt til prissætningen har forpligtet os til at være bredt lagerførende af dækkene og til at markedsføre dem. På den måde kan vi sammen med Firestone sikre, at priserne på dækkene er konkurrencedygtige, så kunderne kan få topkvalitet og fordelagtige priser,” uddyber Ole.

Viden bekræftet på Bauma-messen i München

I uge 43 deltog Ole på Bauma-messen i München, der er verdens største fagmesse inden for byggebranchen. ”Her fik jeg i dén grad bekræftet, at der er behov for det her alternativ inden for kvalitetsdæk til entreprenørsegmentet til fornuftige priser,” bedyrer Ole. ”Vi er derfor rigtig glade for og stolte over, at vi nu kan tilbyde netop dét til det danske marked.”

Fem størrelser, E3/L3-mærket – og nu på lager

Firestone Multi Block T fås i fem størrelser, nemlig 17.5R25, 20.5R25, 23.5R25, 26.5R25 og 29.5R25, og de lagerføres nu hos Ovethi. Dækkene er alle E3/L3-mærkede og kan købes af både forhandleren og slutbrugeren.

> Teknisk produktinfo


(Pressemeddelelse udsendt d.d.).




Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!