×
Webshop for private

Ovethi: Nu forhandler af Kontio Classic-dæk

Mandag d. 27. marts 2023

59 Chevrolet Apache Kontio Whitepaw Classic 2

Ovethi – Dansk Dæk Service er netop blevet udnævnt som forhandler af Kontios genkendelige white wall-dæk, der fuldender looket på klassiske biler som fx Chevrolet, Cadillac og Volvo Amazon.

 

Er du vild med Grease, amerikanske roadmovies og biler med lidt ekstra ’swung’? Så vil det ret sikkert glæde dig at høre, at den danske dæksalgsvirksomhed Ovethi netop er blevet udpeget som forhandler af det genkendelige Kontio Classic-dæk med hvid dækside. Med dækket fuldender du nemlig looket på klassiske biler som fx Pontiac Chieftain og Cadillac DeVille. 

 

Nicheprodukt til bilentusiaster

”Vi er superglade for, at vi nu kan kalde os for forhandler af Kontio-dækket. Hos Ovethi er vi eksperter i alle former for dæk til alle segmenter, og at vi nu kan tilbyde vores kunder et nicheprodukt som Kontio Classic, understreger vores engagement i det, vi arbejder med hver eneste dag,” fortæller Mogens Petersen, der er salgschef for dæk til bl.a. personvogne hos Ovethi. ”I dag er der en kæmpe interesse for klassiske biler, retrobiler og vintagebiler, og vi synes, det er helt fantastisk, at bilentusiaster nu kan få et dæk, der fuldender looket på deres fede bil – og at de kan finde det på hylderne hos os.”

Kontio Whitepaw Classic 1

Perfekt kombi af moderne teknologi og klassisk look

Udviklingen af det nye Kontio-dæk har taget tid. ”Den finske, familieejede virksomhed, der står bag dækket, har faktisk arbejdet med udviklingen af dækket i fem år, inden de er nået frem til det produkt, vi står med i hænderne i dag,” forklarer Mogens Petersen. ”Til gengæld er det top gennemarbejdet og fremstår i en perfekt kombination af moderne teknologi og et flot, klassisk udseende. Der er virkelig brugt tid på at ’nørde’ med produktet for at nå frem til det helt rigtige look og de helt rette egenskaber,” uddyber han. 

 

Fem facts om Kontio Classic-dækket: 

  1. Når dækket leveres, er det pakket ind i guldfolie.
  2. For at beskytte den hvide væg på Kontio-dækket, er det hvide område dækket af en art lyseblå voks, som man nemt vasker af, når dækket er vel ankommet.
  3. Kontio-dækket er et sommerdæk, der egner sig til kørsel i flot vejr – forår, sommer og efterår.
  4. Dækket er netop lanceret i USA.
  5. Du kan bestille dækket i alle Ovethis 10 afdelinger, der er fordelt over hele landet.

 

(Pressemeddelelse udsendt d.d.).




Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!