×
Webshop for private

Ovethi – Dansk Dæk Service får femte nye servicepartner siden april

Onsdag d. 11. august 2021

Ovethi Ny Servicepartner I Skoerping

Aarestrup Traktor & Maskiner ApS i Skørping er netop udpeget som Ovethis femte servicepartner i Danmark i år, og firmaet bliver dermed et ekstra Ovethi-handelssted i Nordjylland. Fremover vil firmaet forhandle Ovethis produkter til personvogne, industri og landbrug, have adgang til Ovethis lager og desuden trække på Ovethis ekspertviden efter behov. Dét betyder ekstra god service til kunderne i området!

 

Der bliver nu nemmere adgang til Ovethis udbud af dæk, fælge og rådgivning i Skørping og omegn til personvogne, industrien og landbruget. Per Christian Christensen, 23, der sammen med sin kammerat Daniel Nørhave, 21, står bag Aarestrup Traktor & Maskiner ApS, Haverslevvej 89 i Aarestrup, Skørping, har nemlig indgået en servicepartneraftale med dæksalgsvirksomheden Ovethi – Dansk Dæk Service, der har 11 afdelinger fordelt over hele landet, dog ingen i Skørping. I tilgift til egne afdelinger har Ovethi til gengæld en række servicepartnere i byer, hvor de ikke selv er til stede – nu altså også i Skørping.

Femte nye servicepartner i år

Det er intet mindre end servicepartner nummer fem, som Ovethi har indgået aftale med siden april måned i år, og det samlede antal servicepartnere er således oppe på otte i alt. De øvrige servicepartnere ligger i Lem, Kolind, Hobro, Hemmet, Vandel, Nykøbing F og Albertslund.

Thomas Thinggaard, adm. direktør i og medejer af Ovethi, forklarer: ”Servicepartneraftalerne er vores forsøg på at nå endnu længere ud i landet og tættere på kunderne, så vi sammen med lokale aktører kan yde den bedste service og tilbyde kvalitetsprodukter til fornuftige priser til så mange som muligt. Med endnu en servicepartner i form af Aarestrup Traktor & Maskiner i Skørping kan vi langt bedre assistere kunderne i området, når de behøver hjælp med dæk, fælge og rådgivning.”

Landbrugsmaskiner i højsædet

Per Christian Christensen, der er uddannet landbrugsmaskinmekaniker i 2019, med læreplads hos Sumas i Suldrup, kastede sig ud i drømmen om at blive selvstændig i april sidste år sammen med sin kammerat Daniel Nørhave. Her overtog de sammen det over 50 år gamle Aarestrup Traktor, som de omdøbte til Aarestrup Traktor og Maskiner ApS. Med sig fra den gamle virksomhed fik de mekanikeren Tom, der har mere end 25 års erfaring i branchen. Firmaet arbejder primært inden for fire områder, nemlig 1) salg af McCormick landbrugsmaskiner som fx traktorer, 2) service af landbrugsmaskiner og plæneklippere, 3) diverse smedeopgaver i relation til landbruget som fx svejsning af skovle samt 4) dæk og fælge til personvogne, industrien og landbruget. Og netop her kommer samarbejdet med Ovethi ind i billedet.

Bedre produktprogram, fornuftige priser og mindre nedetid

”Vi er rigtig glade for servicepartneraftalen med Ovethi, da den betyder et bedre produktprogram samt bedre priser til vores kunder. Desuden passer det os storartet, at vi samtidig kan trække på Ovethis medarbejderes kompetencer inden for dæk og fælge, så vi sammen kan servicere kunderne bedst muligt. Det betyder desuden i langt de fleste tilfælde, at kundernes nedetid mindskes, så de kommer hurtigere ud at køre igen,” forklarer Per Christian Christensen. Også Ovethis breakdown-service er en del af konceptet hos den nye servicepartner.

Vækstambitioner

Thomas Thinggaard er enig. ”Vi er rigtig glade for at have fået en aftale i hus med et par gæve gutter som Per og Daniel, der via Aarestrup Traktor & Maskiner kan varetage vores interesser i området. Vi har store vækstambitioner, og med dem som ny servicepartner har vi plantet endnu et Ovethi-flag på Danmarks-kortet, der gør, at vi kan servicere endnu flere kunder.” 



(Pressemeddelelse udsendt d.d.)



Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!