×
Webshop for private

Ovethi – Dansk Dæk Service får ny afdelingsleder i Varde

Torsdag d. 12. august 2021

Bernd Greszek

Pr. 1. august har Ovethis afdeling i Varde fået ny afdelingsleder, nemlig Bernd Greszek, 50, der har planer om at videreføre den gode ånd og linje i afdelingen. Dét betyder stabilitet og fortsat stærk dækservice til kunderne i området inden for alle segmenter – fra landbrugs-, lastbil- samt industri- og entreprenørkunder til private.

 

Ovethis afdeling på Malervej 9 i Varde har fået ny afdelingsleder. Det er 50-årige Bernd Greszek, der har overtaget posten, og som dermed fremover kommer til at tegne afdelingen både indadtil og udadtil. Han har samlet set over 10 års anciennitet hos Ovethi, hvor han har været ad to omgange – først fra 2007 til 2014 og siden igen fra 2017. Han er derfor mere end godt hjemme i firmaets ånd og kompetenceområder inden for alle kundesegmenter og får støtte af afdelingens tre øvrige medarbejdere.

Fra montør til førstemand til afdelingsleder

”Pr. første august er det blevet mit ansvar at lede og fordele arbejdet på værkstedet, klare kontoropgaverne og så naturligvis sørge for, at alle vores kunder passes til punkt og prikke og får en optimal oplevelse, når de besøger vores afdeling her i Varde,” indleder Bernd Greszek, der inden forfremmelsen selv har arbejdet som først montør og siden førstemand i afdelingen. Inden han entrerede dækbranchen, arbejdede hans dels på en laksefabrik, dels som murerarbejdsmand, men siden 2007 har dæk så at sige været omdrejningspunktet i hans karriere.

Derfor Ovethi

”Det passer mig storartet at være her hos Ovethi – fordi ånden, kollegerne, samarbejdet og mulighederne både fagligt og personligt er så gode. Desuden ligger jobbet tæt på min bopæl, så det kan faktisk ikke være bedre,” bedyrer han og tilføjer: ”Jeg glæder mig rigtig meget over den tillid, som ledelsen i Ovethi har vist mig ved forfremmelsen, og så glæder jeg mig bare rigtig meget til for alvor at komme endnu mere på plads i mit nye job over den næste tid. Det er vigtigt for mig, at alle ved, at jeg står for de samme værdier og den samme gode service, som alle vores kunder – nye som eksisterende - allerede kender til.”

Højt fagligt niveau og gode lederegenskaber

Om udnævnelsen af Bernd Greszek som ny afdelingsleder i Varde siger Lars Schmidt, der er økonomi- og driftschef hos Ovethi: ”Vi er rigtig glade for, at Bernd har takket ja til forfremmelsen. Hans store entusiasme, høje faglige niveau og gode lederegenskaber samt hans ordentlighed, der i høj grad matcher Ovethis værdier, har tilsammen gjort, at Bernd er den rigtige til yderligere at optimere vores Varde-afdeling. Vi byder ham stort velkommen i stillingen og glæder os til at fortsætte det gode samarbejde.”

(Pressemeddelelse udsendt d.d.)



Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!