×
Webshop for private

Ovethi – Dansk Dæk Service præsenterer lastvognsdæk fra Aeolus og Kumho samt alu-fælge fra Alcoa Wheels på Transport 2021

Mandag d. 30. august 2021

Transport21 Grafik V3 

Der er fuld gang i hjulene i Danmark - og den 16.-18. september løber Transport 2021 af stablen i Messecenter Herning. Messen er som bekendt Skandinaviens førende inden for transportbranchen, og rundt regnet 30.000 besøgende plejer at gæste det populære spot i løbet af messedagene.

Vi fra Ovethi udstiller igen i år på messen – og det glæder vi os rigtig meget til! Vores sælgere står traditionen tro klar på standen (nr. J7348) til en snak og et møde om dæk og fælge til lastbiler og busser, så du kan få svar på alt det, du gerne vil vide!

Transport 2021 (1) 

På standen præsenterer vi bl.a. følgende produkter: 


Allround dæk med fremragende ydeevne og lav kilometerpris
Aeolus NEO Allroads S (styrende), D+ (trækkende) og T (trailer) er nu tilgængelige i de vigtigste størrelser.

I 2016 overtog Aeolus‘ moderselskab, ChemChina, Pirelli lastvognsdæk - herunder eksisterende patenter, licenser og knowhow. Pirelli‘s berømte teknologi har resulteret i højteknologiske dæk med lav pris pr. kørt km (CPK).

Lavt støjniveau og forbedret styre- og bremseevne

Den brede og ekstra dybe profil giver en forbedret levetid. Herudover har dækkene en profilstruktur med 4 Z-formede langsgående riller (NEO Allroads S) og en avanceret profil med 3D-blokmønster (NEO Allroads D+). Dette resulterer i et støjsvagt dæk, som giver fremragende kontrol ved styring og bremsning, selv på våde veje. NEO Allroads S er også udstyret med en varierende profil, hvilket minimerer risikoen for stikskader.

Forbedret slidbane

Den specielle gummiblanding sikrer en god varmeafledning, hvilket forøger dækkets levetid. Dækkene er særdeles egnede til regummiering.

Aeolus NEO-vinterdæk - optimalt greb og sikkerhed på vinterveje

Aeolus har udvidet sit NEO-sortiment med vinterdækkene: NEO Winter S (styrende) og NEO Winter D (trækkende). Et komplet sortiment til både styre- og trækaksler, der giver transportøren mulighed for at levere til tiden - selv under ekstreme vinterforhold.

Overholdelse af de strengeste krav på det europæiske marked

Aeolus' vinterdæk er ligesom andre dæk i NEO-serien blevet udviklet og fremstillet i overensstemmelse med den nyeste teknologiske udvikling for at opfylde de allerhøjeste krav på det europæiske marked. NEO-serien er fremstillet under italienske Pirelli’s patent og licens.

Kumho bus- og lastvognsdæk

KCA 03 til bybusser, KXS 10 til styrende hjul, KXD 10 til trækkende hjul og KXT 10 til trailere.
KCA 03 til bybusser er klart forbedret på alle områder: længere levetid end forgængeren KCA 11, højere stabilitet og kørselskomfort. De brede midterblokke, en bølgeformet profil og en savtakket form af rillerne giver en høj kørestabilitet og forbedrer samtidig holdbarheden af dækket, hvilket kræves ved hyppige start og stop i bytrafikken. KCA 03 er designet til alle aksler og leveres i dimensionerne 275/70 R22.5 og 295/80 R22.5.

KXS 10, KXD 10 og KXT 10 er en ny serie lastvognsdæk med forbedret kilometerydelse, trækkraft og kørselskomfort. Alle dæk er snefnugmærkede (3PMSF), hvilket sikrer ubegrænset brug af dækkene hele året. Dækkene er særdeles velegnede til regummiering.

Alu-fælge fra Alcoa Wheels

Ovethi er i år blevet udpeget som forhandler af alu-fælge fra amerikanske Alcoa Wheels til lastvognssegmentet. Det nye forhandlerskab betyder lettere fælge og dermed øget fragteffektivitet og optimal driftsøkonomi til danske aktører i bl.a. transportbranchen. Fælgene fra Alcoa Wheels er et topprodukt, så det supplerer A/S Ovethis eksisterende udbud af high-end-fælge til aktører inden for lastvognssegmentet rigtig godt.

Siping

A/S Ovethi tilbyder siping af lastvognsdæk. Siping udføres ved at skære microriller i det eksisterende dækmønster. Dette bevirker, at dækkets vejgreb forøges under vanskelige kørselsforhold såsom regn, sne, is m.m. Ved siping skabes tusindvis af små kanter/lameller, som forøger trækkraften, forbedrer bremseevnen og giver en jævn kørsel grundet øget fleksibilitet. Endvidere afkøles dækkene bedre, hvilket forøger levetiden.

 

(Pressemeddelelse udsendt 25/8-21)


Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!