×
Webshop for private

Özka

ÖZKA LASTİK blev etableret i 1994 og har siden begyndelsen været fast besluttet på at nå visionen om at være et førende mærke på det tyrkiske marked - og et velrenommeret mærke på det globale marked.

I 2004 fik virksomheden nye faciliteter, hvilket gjorde det muligt at øge investeringerne inden for forskellige dæksegmenter såsom landbrug, industri, minibus, trailer m.v. Og det lykkedes således Özka at blive den største dækfabrik i Tyrkiet. 

Med afsæt i en rolle som en væsentlig spiller på det tyrkiske marked med stærke, pålidelige og holdbare dæk, der lever op til både nationale og internatonale standarder (TSE, ETRTO og ECE), eksporterer Özka i dag sine produkter til hele verden, primært Europa og Mellemøsten.

Virksomheden arbejder i overensstemmelse med Total Quality Management og praktiserer ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 og ISO 27001. Det betyder produktkvalitet og produktsikkerhed - fra indkøb af råvarer til afsendelse af de færdige dæk.

Özka har underskrevet Global Principles Agreement og tager sit sociale ansvar meget alvorligt. Ud over løbende at øge beskæftigelsen ved at skabe flere jobs, arbejder virksomheden også i overensstemmelse med love og regler inden for miljø og arbejdssikkerhed. Virksomheden genbruger processkrot for at bedre miljø og økonomi på globalt plan. Takket være denne tilgang udviser virksomheden en adfærd, der gør en forskel i branchen.

Özka ser sine medarbejdere som grundlaget for en kontinuerlig, bæredygtig vækst, og virksomheden fortsætter således med at investere i de menneskelige aspekter af virksomhedsdriften. Medarbejderne deltager i events, udstillinger, workshops og uddannelse  - både i Tyrkiet og i udlandet - for at skabe en dynamisk og erfaren medarbejderstab. 

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!