×
Webshop for private

NYT FRA BRIDGESTONE: Skræddersyede Turanza Eco-dæk til Skodas nye e-SUV, Enyaq iV

Tirsdag d. 6. september 2022

Skoda Enyaq iV er effektiv, bæredygtig og sjov at køre i. Det skal dækkene selvfølgelig også bidrage til. Derfor har Bridgestone udviklet skræddersyede Turanza-dæk med den banebrydende ENLITEN-teknologi til den nye elbil fra Skoda.42 Skoda Enyaq Coupe Rs Iv 1

Skoda har krævende standarder inden for manøvrering, slitage, effektivitet og holdbarhed, hvilket selvsagt kræver noget af dækkene, den kører på. Derfor har Bridgestone udviklet Turanza Eco-dæk med ENLITEN-teknologi, der reducerer dækkenes rullemodstand med op til 30% og vægten med op til 20%. Tilsammen er dette med til at give Enyaq iV en rækkevidde på hele 529 km på en opladning!

Bridgestone Turanza ECO

Bæredygtig dækudvikling til bæredygtige dæk

Dæk med ENLITEN-teknologi er lettere end traditionelle dæk, idet der anvendes op til 2 kg mindre råmateriale per dæk. Dækkene til Enyaq iV er udviklet ved hjælp af Bridgestones egen Virtual Tyre Development-teknologi, som reducerer antallet af prototypedæk og antallet af fysiske test, eftersom man her kan skabe og teste en digital version af dækket. Dette reducerer antallet at prototypedæk og fysiske test, hvorved forbruget af råmaterialer og CO2-udslippet i udviklingsfasen reduceres med op til 60% - samtidig med, at udviklingstiden halveres. Alt i alt giver det en mere bæredygtig, effektiv, præcis og fleksibel dækudvikling.

Turanza Eco-dækkene med ENLITEN-teknologi fås i str. 18-21 tommer.

> For mere info: Kontakt din nærmeste Ovethi-afdelingSpørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!