×

Nye High Capacity-dæk fra Mitas udviklet til at matche de nyeste marksprøjter

Mandag d. 10. januar 2022

Mitas Hc 1000


Mitas har introduceret to nye High Capacity (HC)-radialdæk udviklet til næste generation af selvkørende marksprøjter. HC 1000-dækserien indeholder to nye NRO (Narrow Rim Option)-størrelser, VF 650/65R38 og VF 750/60R46, der er udviklet til at håndtere høj belastning og arbejdshastighed.

"De nye dæk fra Mitas er klar til en helt ny generation af maskiner og er i størrelse og specifikationer klar til at påtage sig udfordringen", fortæller Palle Beiskjær, Salgsdirektør hos Ovethi A/S.

Den avancerede VF (Very High Flexion)-konstruktion giver en lang række fordele – den kan klare op til 40 % højere belastning med bedre greb, jordbeskyttelse og høstudbytte. Den særlige NRO-konstruktion giver andre fordele, idet de nye VF-dæk udviklet til montering på standardfælge betyder en ekstra omkostningsbesparelse for landmændene.

De nye dæk fra Mitas sikrer, at dækket sidder korrekt, selv ved lavt dæktryk, samt en længere levetid.

Har du spørgsmål - så er du velkommen til at kontakte Palle Beiskjær på +45 40 37 37 84 eller se mere om det udvidede HC 1000-sortiment i nedenstående brochure:

DOWNLOAD
MITAS-BROCHURE
Mitas Hc 2021 En Lr Thumb 

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!