×
Webshop for private

Ny servicepartner i Skjern

Torsdag d. 11. januar 2024

Jakobsens Dæk & Serviceværksted ApS er pr. 1/1-24 udnævnt som ’Ovethi Servicepartner’ og er således fremadrettet en nært tilknyttet repræsentant for Ovethi i Skjern og omegn. Virksomheden forhandler Ovethis produkter, har nem adgang til Ovethis lager og vil desuden samarbejde med Ovethis specialister og rådgivere efter behov. Dermed sikres kunderne i området ekstra god service!

Jakobsen MP Ny Servicepartner

Jakobsens Dæk & Serviceværksted ApS er pr. 1/1-24 udnævnt som ’Ovethi Servicepartner’ og er således fremadrettet en nært tilknyttet repræsentant for Ovethi i Skjern og omegn. Her ser du Thomas Jakobsen (t.v.) sammen med Mogens Petersen, der er ansvarlig for salg af dæk og fælge til personvogne, varevogne og SUV hos Ovethi. Mogens har været et smut forbi Skjern for at byde Thomas Jakobsen velkommen som Ovethi Servicepartner.


I Skjern og omegn bliver der nu endnu bedre adgang til Ovethis produkter og services i relation til dæk og fælge. Thomas Jakobsen, 35, der står bag Jakobsens Dæk & Serviceværksted på Jernvej 1 i Skjern, har nemlig indgået en servicepartneraftale med dæksalgsvirksomheden Ovethi – Dansk Dæk Service, der har 10 egne afdelinger fordelt over hele landet, dog ikke i Skjern. Ud over egne afdelinger har Ovethi til gengæld en god håndfuld servicepartnere i byer, hvor de ikke selv er til stede. Nu også Skjern.

Thomas Thinggaard, der er administrerende direktør i og medejer af Ovethi, forklarer:

”Kort og godt betyder servicepartneraftalen med Jakobsens Dæk & Serviceværksted, at firmaet fremadrettet er vores repræsentant i Skjern-området. Dermed kan vi hjælpe hinanden til gavn for alle kundesegmenter, når de har brug for assistance med dæk, fælge og service på stedet.”
 

Stærkt brand ’i ryggen’

Thomas Jakobsen etablerede Jakobsens Dæk & Serviceværksted i slutningen af 2017. Firmaet beskæftiger sig lige dele med dæk og som autoværksted. Med ombord i firmaet er Thomas’ far, Magnus, der har arbejdet med dæk i over 40 år, og som derfor har pænt god erfaring med den del af forretningen. Også farfaren arbejdede indgående dæk, så faktisk er Thomas tredje generation i familien, der har fingeren på pulsen, når det kommer til dæk og fælge.

Han er glad for og tilfreds med Ovethi-aftalen: ”Vi har købt dæk hos Ovethi i mange år og har længe talt om et mere indgående samarbejde. Nu var tiden kommet til at føre det ud i livet. Motivationen er høj, og vi glæder os til at styrke vores engagement inden for dæk yderligere. At have et stærkt brand som Ovethi i ryggen, at kunne trække på deres store viden og knowhow, at samarbejde om større og flere opgaver - og at få monteret deres skilte på facaden, giver os en ekstra styrke og signalerer klart, at vi vil det her. Og det betyder flere muligheder og endnu bedre service for vores kunder,” pointerer Thomas Jakobsen.

Fordele for webshop-kunder

Thomas Thinggaard er enig. ”Vi er rigtig glade for at have fået en aftale i hus med en god og solid partner som Jakobsens Dæk & Serviceværksted, der kan varetage vores interesser over for alle kundesegmenter i Skjern-området. Aftalen er også fordelagtig for de af vores kunder i Skjern, der handler på vores webshop dæk.dk. I købsprocessen kan de nu vælge at få leveret dæk og fælge til Thomas’ firma – og evt. tilvælge montering og afbalancering samme sted. Set med kundens øjne er det endnu en mulighed, der ikke fandtes før,” udtaler Thomas Thinggaard.

Stærkt team og fortsat vækst

Og han konkluderer: ”Vi er et godt team! Vi har kendt Thomas Jakobsen i mange år, og vores partneraftale muliggør og formaliserer de synergier, vi kan bibringe hinanden. Vi ønsker fortsat vækst, og med Thomas og hans firma som ny servicepartner har vi plantet endnu et Ovethi-flag på landkortet, der betyder kvalitetsprodukter og -service til endnu flere kunder.”

(Pressemeddelelse udsendt d.d.).

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!