×
Webshop for private

Ovethi - Dansk Dæk Service udvider sortiment med Carmani og Oxigin fælge

Torsdag d. 13. juni 2024

Ovethi Dansk Dæk Service er stolt af at annoncere et nyt partnerskab med Carmani og Oxigin, to førende producenter af alufælge. Dette partnerskab giver Ovethi Dansk Dæk Service mulighed for at tilbyde sine kunder et nyt og bredere udvalg af højkvalitets alufælge til attraktive priser.

 

Carmani er et søstermærke til OXIGIN og tilbyder et bredt udvalg af attraktive alufælge med et enestående pris/ydelsesforhold. Med ABE- og ECE-godkendelser er de fleste Carmani hjul nemme at montere uden store modifikationer af din bil. Carmani tilbyder et bredt udvalg af størrelser fra 16” til 22” tommer og et bredt udvalg af farver, så du kan finde de perfekte fælge til at matche din bils udseende.

Carmani Oxigin (2)


OXIGIN er kendt for sine innovative og stilfulde alufælge. OXIGIN fælge er fremstillet af materialer af høj kvalitet og gennemgår omfattende tests hos TÜV for at sikre holdbarhed og ydeevne. OXIGIN tilbyder et bredt udvalg af fælge til en række forskellige biler, herunder sportsvogne, luksusbiler og SUV’er.

”Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder Carmani og Oxigin fælge,” siger Mogens Petersen, salgschef for pv/vv/suv for Ovethi Dansk Dæk Service. ”Disse mærker tilbyder en kombination af høj kvalitet, stil og værdi, som vi mener vil appellere til vores kunder.” ”For mig er det vigtigt, at der er styr på godkendelserne, så vi ved, at det vi leverer overholder de skrappeste krav fra TÜV” fortsætter Mogens Petersen.

 

MP Portraet

Ovethi Dansk Dæk Service har et bredt udvalg af Carmani og Oxigin fælge på www.findfælge.dk eller deres forhandler shop www.b2b.ovethi.dk. Men man kan også bestille specielle fælge til kunder i f.eks. neon grøn.

Om Ovethi Dansk Dæk Service

A/S Ovethi - Dansk Dæk Service blev grundlagt i 1954 og beskæftiger i dag godt 70 medarbejdere, fordelt på koncernens 10 afdelinger over hele landet. Ovethi er lagerførende inden for så godt som alle typer dæk og dækker hele landet via et net af butikker, servicepartnere og rullende serviceværksteder.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte:

Salgschef Mogens Petersen
E-mail: mop@ovethi.dk
Mobil: 23 68 58 94

 

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!