×
Webshop for private

Cultor

Mitas, hvis hovedkvarter ligger i Tjekkiet, er en producent med mere end 80 års ekspertise inden for dæk til industri, landbrug, motorcykler og fly. Virksomheden fremstiller og sælger dæk under tre varemærker: Selskabets egne, Mitas og Cultor, samt Continental under licens. Mitas driver i øjeblikket tre fabrikker i Tjekkiet, en i Serbien og en i Charles City, Iowa i USA, og har et omfattende salgs-og distributionsnet, der sikrer operation i 14 lande.

Mitas' kerneforretning er landbrugs-dæk, hvor virksomheden har introduceret top-produkter som fx Super Flexion Tyres, Very High Flexion og Cyclic Harvest Operation dæk. Mitas tilbyder tillige en bred vifte af dæk til industrien, såsom EM dæk, MPT dæk, minilæsser-dæk m.v., der er egnet til at operere under krævende forhold.

Mitas er hovedleverandør af radialdæk til landbruget til nye traktorer og mejetærskere og bliver af globale producenter regelmæssigt kåret som den bedste og mest pålidelige leverandør. En ud af fire nye traktorer og hveranden nye mejetærsker i Europa er udstyret med dæk, der er fremstillet af Mitas.

Cultor Website 

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!