×
Webshop for private

Hvem er A/S Ovethi ?

A/S Ovethi - Dansk Dæk Service blev grundlagt i 1954 og beskæftiger i dag godt 70 medarbejdere, fordelt på koncernens 10 afdelinger over hele landet. Vi importerer og markedsfører alle anerkendte kvalitetsmærker inden for dæk, fælge og hjul til alle formål. Til person-, vare- og lastvogne, entreprenør samt landbrug, industritrucks og andre specialmaskiner – en gros såvel som detail. 

Ovethi er lagerførende inden for så godt som alle typer dæk og dækker hele landet via et net af butikker, servicepartnere og rullende serviceværksteder. Vi leverer desuden alle de serviceydelser, der relaterer sig til dæksalg: Fra akuthjælp på stedet til rådgivning vedr. ’problembiler’, baseret på flere hundrede års samlet viden og knowhow om dæk. Døgnet rundt kan Ovethis servicevogne tilkaldes, og i alle landets afdelinger står servicepersonale altid parat til at klare enhver forefaldende serviceopgave.

Med uddannelse og træning af vores medarbejdere samt løbende optimering af vores værksteder med branchens nyeste og mest moderne udstyr fremstår firmaet i dag som en af Danmarks mest specialiserede virksomheder i dækbranchen. Vi lægger altid vægt på muligheder og løsninger, når vi hver dag bringer vores gejst samt store viden og knowhow i spil i branchens bedste kunderådgivning. 

Ovethi driver også de to webshops dæk.dk til private og firmaer samt b2b.ovethi.dk til forhandlere.

 

Se vores firmafolder:

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!