×
Webshop for private

Goodyear – Made to feel good

Vi er et brand for de mennesker, der tror på, at alt kan lade sig gøre, og ønsker, at tingene skal være i bevægelse. Vi gør dem i stand til at føle sig frie og nyde deres rejse, fordi vi ved, at når man er på farten, handler det om at få det maksimale ud af hvert eneste øjeblik. Det er sandhedens øjeblikke for os – når gummiet kommer i kontakt med vejen.

Vores tradition for nyskabelse har givet os alt lige fra vores navn – vi er opkaldt efter Charles Goodyear, som opfandt vulkaniseringsprocessen – til det ry for dygtighed, der har gjort os til en af verdens største dækproducenter med ca. 69.000 medarbejdere, som fremstiller produkter på 52 fabrikker i 22 lande.

Hos Goodyear samarbejder vi tæt med verdens førende bilproducenter under udviklingen af nye modeller for at afstemme dæk og biler under udviklingsprocessen med ydelseskarakteristika, der får det bedste frem i både bil og dæk.

Goodyear Website

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!