×
Webshop for private

Kammeratskab, velvilje og hjælpsomhed!

Torsdag d. 21. juli 2022

Det er tre af de ord, som Ole Sloth fremhæver i sin beretning om Team Rynkeby Ringes tur til Paris. Som stolt sølvsponsor af Team Rynkeby Ringe er det os en fornøjelse her at følge op på historien om holdets 1250 km lange tur til Paris i den gode sags tjeneste, nemlig til fordel for Børnecancerfonden.  

Image2


”Det er gået fantastisk,” indleder Ole Sloth. Han var en af de 48 ryttere på Ringe-holdet, der havde trænet op og skulle afsted på turen til Paris sammen med de i alt ca. 2500 ryttere fra hele Europa, fordelt på 63 hold, heraf 26 danske hold. 

”Først og fremmest kan jeg sige, at alle kom godt i mål i Paris, og at vi er blevet sendt af sted og taget SÅ godt imod alle de steder, vi har været. Opbakningen til projektet har været helt i top. Da vi startede ud i Ringe lørdag den 9. juli, var hundredvis af mennesker mødt op for at ønske os god tur, og borgmesteren holdt tale. Ved færgen til Als ligeså, og det samme, da vi krydsede grænsen til Tyskland. Og så gik det ellers bare dernedad. Gennem Tyskland, Belgien og Holland, og så sluttede vi af en uge senere, lørdag den 16. juli på pladsen i Paris, hvor alle Rynkeby-rytterne ankom inden for et interval på to timer – godt taget imod af 7000 tilskuere. Vi på Ringe-holdet kørte ind sammen. Det var lige så de små hår på armene rejste sig. Sikke en oplevelse og opbakning!” fortæller Ole. 

Image3


Som nogen måske husker, brækkede Ole sin venstre arm, da Rynkeby-rytterne kørte med på Tour de Storebælt. ”Armen plagede mig noget undervejs på turen til Paris, hvor jeg havde den godt tapet op for at kunne håndtere det. Men den fejler ikke noget mere og har det rigtig godt. Det, som egentlig generede mest, var, at jeg ikke havde fået cyklet helt så meget, som jeg gerne ville op til afgangen, fordi jeg havde armen i gips. Men jeg fik mig kørt godt i form dernedad gennem Europa,” bedyrer han.

Og det var nogle pænt lange dage på cyklerne. ”De dage, hvor vi cyklede cirka 200 kilometer om dagen, sad vi på cyklen i omkring elleve timer. Her havde vi tre længere pauser og nogle småpauser. De ’korte’ dage cyklede vi i cirka ni timer. Så ja… det er virkelig mange timer på en cykel! Og hårdt! Ikke mindst i den varme, der mødte os, da vi kørte ned igennem Europa. Den varmeste dag var det 37 grader,” beretter Ole.  

IMG 0346


Til gengæld var de tretten servicefolk, der var knyttet til Ringe-holdet bare de bedste: ”De sørgede for at hjælpe os med alt. Mad, stifindere, mekanikere… Helt fantastisk. De forkælede os virkelig, så vi kunne koncentrere os om at cykle og om at restituere,” forklarer Ole.  

Ole pointerer, at rytterne i øvrigt selv har betalt for overnatning, mad osv. på hele turen, eftersom sponsorkronerne til holdene går ubeskåret til Børnecancerfonden, som Team Rynkeby er sat i verden for at støtte.

IMG 3464

”Alt i alt har det været en oplevelse for livet,” slutter Ole. ”Det kammeratskab, den vejvilje og den hjælpsomhed, vi er blevet mødt med alle steder, har været overvældende. Og alt sammen for, at vi i fællesskab kan støtte et godt formål. Det er faktisk meget rørende!”. 

Stort til lykke til Team Rynkeby Ringe med at fuldføre ’missionen’! Det har været en fornøjelse af følge jer!


Image1

 

IMG 0344

 

IMG 1836

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!