×

Nyt helårsdæk fra Kumho imponerer i al slags vejr!

Torsdag d. 2. september 2021

SOLUS

Flere og flere bilejere ønsker et sikkert, højt-ydende dæk, der kan bruges 365 dage om året, og som gør dækskift og -opbevaring overflødig. Det nye Kumho helårsdæk, SOLUS 4S HA32, er udviklet til netop dette formål, idet dækket med sit nye retningsbestemte slidbanemønster og en state-of-the-art gummiblanding sikrer optimale køreegenskaber og korte bremselængder i al slags vejr.

Segmentet for helårsdæk fortsætter med at vokse, og det nye Kumho helårsdæk, SOLUS 4S HA32, er udviklet til præcis dette formål. Som en af ​​de første producenter af helårsdæk solgte Kumho det første af slagsen for næsten 20 år siden og har dermed gennem mange år oparbejdet den knowhow, der ligger bag udviklingen af det nye SOLUS 4S HA32.

Specielt udviklet til europæiske kørselsforhold

”Kumhos store knowhow kommer i dén grad forbrugerne til gode i det nye SOLUS 4S HA32, der er specielt udviklet til europæiske kørselsforhold,” indleder Mogens Petersen, der er salgschef hos Ovethi. ”Det nye retningsbestemte slidbanemønster med specielle 3D-lameller og en nyudviklet polymer-silica-sammensat slidbaneforbindelse sikrer optimale køreegenskaber og kort bremselængde under alle vejr- og temperaturforhold – fra regn og sol til sne og hagl,” forklarer han.

SOLUS 4S HA32 blev sidste år tildelt ’RED DOT Design Award 2020’. Prisen er en af verdens førende designpriser og har eksisteret siden 1950. Den uddeles i flere kategorier, og i 2021 blev blandt andet iPhone 12pro vinder i mobilkategorien. Dækket fås nu i hele 64 størrelser fra 14-19 tommer. Serien tilføres mange andre størrelser og en SUV-variant senere på ​​året.


Skaermbillede 2021 09 02 Kl 103612


Fremragende vådgreb

Om dækkets egenskaber uddyber Mogens Petersen: ”Den retningsbestemte V-formede profil og de stabile profilblokke sikrer et højt niveau af kørselsstabilitet. Og takket være de brede riller på flere niveauer afledes vand fra vejen effektivt ud til siderne, så man som bilist kan undgå den farlige aquaplaning. Den nyudviklede polymer-silica gummiblanding og 3D-lamellerne er samtidig med til at sikre et fremragende vådgreb - faktisk 15% bedre end dækkets forgænger.”

Stabil og præcis håndtering samt kort bremselængde – også i koldt vejr og sne

Om vinteren - og ved lave temperaturer generelt - sikrer den særdeles elastiske gummiblanding den nødvendige kontakt med vejen og dermed sikker kørsel også på denne årstid. 3D-lamellerne imødekommer et fremragende greb i både sne og tørre, kolde veje, idet mønsteret sørger for stabil og præcis håndtering og kort bremselængde. Det optimerede V-formede slidbanemønster muliggør også kontrolleret håndtering og god sideværts kontrol i sneen.

Mindre støj - og bedre for pengepungen

Dækkets optimerede blokarrangement mindsker støjemissionerne i forhold til den tidligere profil. På grund af den øgede slidstyrke er SOLUS 4S HA32 også et interessant alternativ ud fra et økonomisk synspunkt.

SOLUS 4S HA32 er udviklet i samarbejde mellem det koreanske og det europæiske udviklingscenter i Mörfelden-Walldorf. Alle testkørsler fandt sted på de europæiske testbaner i Papenburg (ATP), Idiada (Spanien) og Ivalo (Finland). Dækket har naturligvis en M+S-mærkning og snefnug-symbolet (3PMSF) og kan derfor anvendes året rundt i lande med vinterdækkrav. SOLUS 4S HA32 forhandles i alle Ovethis afdelinger. Ovethi er eneimportør af Kumho i Danmark.

(Pressemeddelelse udsendt d.d.)

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!