×

OE-aftale: Kumho-dæk til den nye Renault Arkana

Torsdag d. 2. september 2021

Kumho Renault Arkana

Den nye sporty crossover fra Renault, Arkana, som modellen hedder, monteres fremover med dækket Kumho Ecsta HS51 ab fabrik. OE-aftalen mellem bil- og dækgiganterne betyder superlækre dæk til Renault-entusiaster, når de går efter det kompakte SUV-look ved køb af ny bil. Kumho-dækket præsterer nemlig overbevisende godt i bl.a. AutoBilds aktuelle sommerdæktest.

 

Når Renaults nye, sporty crossover-bil Arkana fremover forlader samlebåndet på fabrikken, vil den være monteret med Kumhos populære dæk Ecsta HS51 - i to størrelser, nemlig 215/60 R17 96H og 215/55 R18 95H. Årsagen er, at Kumho og Renault har indgået en OE-aftale, der er blot én af flere i Kumhos ordrebog her på det seneste.

Kumho ECSTA HS51

Populær kompakt SUV

Renault Arkana er en helt ny model i Danmark. Med sit sportslige SUV-/crossover-coupé look skal den hjælpe med at genvinde terræn for det franske mærke i mellemklassen. Uden for Europa blev modellen først præsenteret som Renault Samsung XM3 - i marts 2020 i Korea - og den er nu en af de bedst sælgende kompakte SUV'er der.

Kumho Ecsta HS51 – overbevisende i test

Om den bliver lige så populær her i Europa og i særdeleshed i Danmark må tiden vise. Men de OE-monterede dæk fejler i hvert fald ikke noget. Med Ecsta HS51 leverer Kumho nemlig et dæk, der klarer sig overbevisende godt i den aktuelle AutoBild sommerdæktest.

Kvalitet og sikkerhed til SUV-segmentet – også i fremtiden

”Vi er rigtig glade for, at Renault Arkana både i Korea og i Europa fremover vil være på farten med Kumho Ecsta HS51, som vi her hos Ovethi også er forhandlere af. For os tyder det nemlig kraftigt på, at Kumho vil fortsætte med at udvikle topmoderne dæk til det stadigt vigtigere segment af SUV'er, hvilket betyder, at vi også i fremtiden vil kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige kvalitet og sikkerhed med dæk fra den koreanske dækproducent til SUV-segmentet,” siger Mogens Petersen, der er salgschef hos Ovethi og ansvarlig for salg af personvognsdæk.

Kumho Ecsta HS51 fås på eftermarkedet i 48 størrelser.
Ovethi er eneimportør af dæk fra Kumho i Danmark.

(Pressemeddelelse udsendt d.d.)

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!