×
Webshop for private

Ovethi - Dansk Dæk Service bliver ny distributør af Viking dæk i Danmark

Torsdag d. 23. maj 2024

Continental er kendt og anerkendt som en af verdens førende dækproducenter. Koncernens massive investeringer i forskning, teknologi og udvikling gennemsyrer alle dækmærker, der foruden Continental-brandet blandt andet også omfatter Barum, Gislaved og Viking.

 

Get Preview Document 1

Stærkt brand

Gennem flere end 30 år har Continental-koncernen som producent og Ovethi som dansk distributør arbejdet sammen om markedsføring af Gislaved-dæk til de danske forhandlere og bilister.

Samarbejdet mellem de to virksomheder fortsætter, men i løbet af 2024 vil Gislaved blive erstattet i Ovethis produktsortiment af Viking, der med afsæt i Continental-koncernens know how og udvikling på lange stræk deler teknologi og egenskaber med Gislaved.

”Viking er et af markedets stærkeste dæk til personbiler, SUV’er og varevogne. Og vi har gode erfaringer med Continental-koncernens professionelle og engagerede support til hele værdikæden, både når det drejer sig om forsyningssikkerhed, viden og support. Så vi ser meget frem til at levere og supportere Viking-dæk til det danske marked”, siger salgschef Mogens Petersen fra A/S Ovethi - Dansk Dæk Service.

MP Portraet

 Salgschef Mogens Petersen fra A/S Ovethi - Dansk Dæk Service.

Komplet produktsortiment

Viking er oprindeligt et norsk dækmærke, og Gislaved var oprindeligt svensk. Begge fabrikker blev for flere årtier siden opkøbt af den tyske Continental-koncern og er i dag en integreret del af dækgigantens enorme udviklings- og produktionsfaciliteter, der producerer kvalitetsdæk til alle bil- og vogntyper.

 

10188 Viking Logo Tagline Color Srgb


”Vi er rigtig glade for at fortsætte samarbejdet med Ovethi. De kender kravene såvel fra forhandlerne og de professionelle brugere som de private forbrugere. Og med Vikings produktsortiment, der både omfatter sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk, er vi sikre på, at markedet vil kvittere positivt, når Ovethi for alvor gør Viking-mærket kendt i Danmark”, siger adm. direktør Georg Nielsen fra Continental Dæk Danmark A/S.
Viking tilbydes allerede nu på Ovethis salgs- og bestillingsplatforme med data og priser. I den kommende tid vil forhandlere få nærmere information om dækkenes egenskaber og fordele til de forskellige forbrugertyper og kørselsbehov.

 Continental Portraetter 15

 Adm. direktør Georg Nielsen fra Continental Dæk Danmark A/S.

For yderligere information: 

 Kontakt Mogens Petersen, Salgschef, på tlf. 23 68 58 84 eller mop@ovethi.dk.

 

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!