×

Ovethi - Dansk Dækservice får ny servicepartner i Albertslund

Onsdag d. 30. juni 2021

Globex


Globex A/S i Albertslund er netop udpeget som ’Ovethi Servicepartner’ og bliver dermed et nyt Ovethi-handelssted i Hovedstadsområdet. Globex, der udvider med en decideret dæk-afdeling, vil fremover forhandle Ovethis produkter, have adgang til Ovethis lager og desuden bruge Ovethis fagfolk som sparringspartnere efter behov. Dét betyder ekstra god service til kunderne i området!

Der bliver nu nemmere adgang til Ovethis udbud af dæk, fælge og rådgivning i Albertslund og omegn. Kenneth Hansen, der står bag Globex A/S på Holsbjergvej 38, Albertslund, har nemlig indgået en servicepartneraftale med dæksalgsvirksomheden Ovethi – Dansk Dæk Service, der har 11 afdelinger fordelt over hele landet, dog ingen i Hovedstadsområdet. I tilgift til egne afdelinger har Ovethi til gengæld en række servicepartnere i byer, hvor de ikke selv er til stede – nu også Albertslund.

Thomas Thinggaard, adm. direktør i og medejer af Ovethi, forklarer: ”Servicepartneraftalen med Globex betyder, at firmaet bliver Ovethis forlængede arm i Albertslund og omegn. Dermed kan vi hjælpe hinanden i området til gavn for vores kunder, når de behøver hjælp med dæk, fælge og rådgivning.”

Mekanisk værksted – nu også med dækafdeling
Kenneth Hansen, der står bag Globex, har siden 1994 drevet eget mekanisk værksted med fokus på service og vedligehold af lastvogne og trailere, herunder Bridgestone/Firestone Truck Point, udekørende service og klargøring til syn. Det 14 mand store firma får nu en ny dækafdeling, hvorved fokus på dæk og fælge øges markant. ”Vi har i flere år oplevet en stigende efterspørgsel på netop dæk-delen i vores forretning, så i stedet for at sende kunderne videre, har vi besluttet at gå helhjertet ind på feltet og beholde opgaverne i huset i tæt samarbejde med Ovethi,” forklarer Kenneth Hansen.

Dæk til alle segmenter
Og det er ikke kunne dæk til trailere og lastvogne, der er tale om. Faktisk er det hele paletten af Ovethis udbud af dæk og fælge til både personvogne, lastvogne, busser, landbrugs- og industrimaskiner, der fremover kan købes hos Globex.

”Vi har i en årrække samarbejdet med Ovethi, når deres kunder havde brug for breakdown-service i området. Her kunne vi hurtigt rykke ud med vores servicevogn, der også har en dækmaskine ombord – og så kunne kunden hurtigt komme videre. Nu har vi yderligere formaliseret vores samarbejde og opskaleret dæk-indsatsen, således at min forretning nu kan servicere alle segmenter i relation til dæk og fælge,” forklarer Kenneth Hansen. ”Dét betyder et handelsled mindre for kunden – og dermed hurtigere tilbage på vejen eller i marken.” Udvidelsen hos Globex betyder samtidig, at fx privatkunder uanmeldt kan komme forbi og købe og få skiftet dæk.

Produkter, brands og kollegial sparring
”Jeg er superglad for det nye samarbejde med Ovethi og glæder mig rigtig meget over den spændende udvidelse af min forretning, der blandt andet betyder, at jeg nu har dæk på hylderne, adgang til dag-til-dag-levering af mere specielle dæk og fælge samt diverse brands og kollegial sparring. På grund af den nemme adgang til dels Ovethis produkter og lager, dels Ovethis specialiserede kompetencer og knowhow inden for dæk og fælge, er der ingen tvivl om, at kunderne i området nu får flere og bedre muligheder end før,” tilføjer Kenneth Hansen.

Thomas Thinggaard er enig. ”Vi er rigtig glade for at have fået en aftale i hus med en god og solid partner som Globex, der kan varetage vores interesser i området. Vi har kendt Kenneth i flere år, og vores partneraftale muliggør og formaliserer de synergier, vi kan bibringe hinanden. Vi har store vækstambitioner, og med Kenneth og Globex som ny servicepartner har vi plantet endnu et Ovethi-flag på Danmarks-kortet, der gør, at vi kan servicere endnu flere kunder.”

(Pressemeddelelse udsendt d.d.)

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!