×
Webshop for private

Ovethi overtager Svendborg Dækcenter

Mandag d. 3. juni 2024

DANTWIN A/S, der står bag Ovethi – Dansk Dæk Service, har pr. 1/6-24 købt Svendborg Dækcenter, Englandsvej 10 i Svendborg. Det sydfynske dækcenter fortsætter stort set uændret sit virke under samme navn, og kunderne vil få fat i de samme medarbejdere som hidtil, når de køber dæk og fælge.

 

”Svendborg Dækcenter er specialister i dæk, fælge og komplette hjul til personvogne, lastbiler, entreprenørmaskiner og industri samt til landbruget – en superstærk aktør på markedet i det sydfynske og øerne,” indleder Thomas Thinggaard. Han er medejer af DANTWIN A/S, som står bag Ovethi-koncernen, hvor han er CEO, og som pr. 1. juni har overtaget ejerskabet af Svendborg Dækcenter.

 

Flasket op med dæk

Det sydfynske dækcenter blev etableret i 2002 af søskendeparret Jannika og Thorsten Simonsen, der siden da har drevet firmaet sammen. I dag beskæftiger de yderligere seks medarbejdere – dækmontører, mekanikere og en kontorassistent.

”Vi er flasket op med dæk, da vores far i sin tid drev Fyns Gummi Service i Svendborg, hvor vores onkel var administrerende direktør,” forklarer Jannika Simonsen. ”Vi har hver især 30-35 års erfaring inden for branchen og har med tiden fået fordelt arbejdet mellem os på en sådan måde, at jeg tager mig af dæk til ’de lettere køretøjer’, det vil sige personvogne og varevogne, mens Thorsten står for dæk til ’det tungere maskineri’, det vil sige industri- og entreprenørsegmentet, lastbiler og landbrug,” slår hun fast.

 

Foto Preben Thinggaard Jannika Simonsen Thorsten Simonsen Thomas Thinggaard

Foto:Preben Thinggaard, Jannika Simonsen, Thorsten Simonsen og Thomas Thinggaard

Giver stafetten videre

Om salget af virksomheden fortæller Jannika: ”Vi har i nogen tid overvejet, hvad fremtiden skulle bringe. Jeg er 50 år og Thorsten 54, og da ingen af vores børn ønsker at overtage forretningen på et tidspunkt, har vi luret lidt på, hvad vi så skulle. Vi elsker det, vi laver, og skal på ingen måde på pension endnu; men vi var nået frem til den erkendelse, at det måske var tiden at finde en ny ejer. Da Ovethi så kom og bankede på døren, gav det supergod mening at slå til. Vi kender Ovethi rigtig godt og har altid haft en fin relation til og godt samarbejde med dem. Og vi har desuden mange fælles værdier som for eksempel ordentlighed, top service, kvalitet og fokus på de bedste løsninger. Så det var faktisk en ’no-brainer’. Vi er glade og har den helt rigtige mavefornemmelse i forhold til ejerskiftet.”

 

Business as usual

Om købet af virksomheden forklarer Thomas Thinggaard: ”Svendborg Dækcenter er en god og sund virksomhed, der kører upåklageligt. Så vi har ingen intentioner om at ændre en hel masse. Helt lavpraktisk har DANTWIN A/S købt dækcenteret, som nu bliver en Ovethi Servicepartner. Med alt, hvad det indebærer af fordele i relation til produktsortiment, logistik, sparring og løsninger. Jannika og Thorsten fortsætter på deres poster, ligesom firmaets øvrige medarbejdere bliver ved med at lave det, de har gjort hidtil. Så alle vil opleve, at alt kører videre, som de kender det.”

 

Positive synergier

Thomas Thinggaard pointerer afslutningsvis: ”Hos Ovethi er vi selv specialister i dæk og fælge, med salg til både private og virksomheder, og med Svendborg Dækcenters kundeportefølje og stærke kompetencer kan vi vinde yderligere markedsandele og opnå en lang række positive synergier. Vi anser derfor koblingen af vores virksomheder som et stærkt match begge veje. Naturligvis også i relation til kunderne, der fortsat kan handle med en specialiseret virksomhed i det sydfynske.”

Mere info? Kontakt venligst: Thomas Thinggaard på mobil 23 68 58 75 eller mail tht@ovethi.dk.   

 

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!