×
Webshop for private

TAK FOR I FREDAGS!

Mandag d. 29. august 2022

IMG 6905

I fredags holdt vi åbent hus-arrangement i vores afdeling i Grindsted – i flot vejr og med supergod stemning hele dagen! Anledningen var, at Mathias Bach, 31, officielt har overtaget posten som afdelingsleder fra John Olesen, der efter eget ønske er trådt lidt i baggrunden, nu som førstemand og montør på værkstedet.

IMG 6876

Som du kan se på billederne, mødte rigtig mange gæster op – både forretningsforbindelser, private kunder og familier. Vi nød hvert øjeblik, hvor vi fik rig lejlighed til at vise afdelingen frem og få en snak med de fremmødte. Vi havde lagt i kakkelovnen til, at der skulle være lidt ekstra at se på og opleve i dagens anledning, og vores gæster tog rigtig godt i mod alt fra de udstillede biler, lastbiler og speedway-cykel til curlingbord og konkurrence.

IMG 6921

Vi anslår, at der i alt var ca. 250 gæster, der kiggede forbi på dagen.

Tusind tak til hver og en af jer for en rigtig dejlig dag!

NB! Vinderen af vores åbent hus-konkurrence, og dermed af et gavekort på 3000 kr. til køb af Bridgestone-dæk hos Ovethi, blev Henrik fra Grindsted. Stort til lykke til dig!


IMG 6941

 

IMG 6958

 

 

IMG 7022

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!