×
Webshop for private

Traktortræk: Mere kraft med ny dækstørrelse fra Mitas

Mandag d. 7. marts 2022

Mitas Powerpull 01 Tyre In Application

Mitas tilbyder nu mere kraft til traktortræk med lanceringen af ​​et nyt specialudviklet PowerPull 01 konkurrencedæk. Den nye størrelse, 24.5-32, er en af ​​de mest udbredte til traktorer på konkurrenceniveau.


Det nye PowerPull 01-dæk er nummer to i rækken af konkurrencedæk med enestående trækkraft fra Mitas. Det er efterfølgeren til det meget succesrige 30.5L-32, der blev lanceret i 2016. Dækket er designet til baghjulstræk og til at modstå ekstreme påvirkninger.

Med sin glatte overflade har dækket ikke noget slidbanemønster, hvilket gør, at man som konkurrenceudøver selv kan skære det mønster, man måtte ønske. Dækkets design er baseret på mange års erfaring med at designe og fremstille dæk til traktorer med mange hestekræfter.

 

Skaermbillede 2022 03 07 Kl 131528 


Pavel Kott, produktchef for Mitas’ landbrugsdæk, udtaler:

“Traktortræk er en ekstremsport, der virkelig sætter dæk på prøve. At producere de rigtige dæk er et krævende job, og Mitas er med på sidelinjen for at støtte alle vores kunder verden over i denne specielle sport.”

> Kontakt din nærmeste Ovethi-afdeling for mere info




Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!