×
Webshop for private

Mød en medarbejder

 

ODE JAL  

Jan Larsen, Odense
...er afdelingsansvarlig for lastvogne i Ovethis Odense-afdeling.

GEL CHJ  

Christoffer Jensen, Gelsted
... er udekørende dækmontør i Ovethis Gelsted-afdeling. Mød ham her til en lille snak om hans job, hverdag og ’brødre’.

ODE MON  

Morten Nielsen, Odense
...er forholdsvis ny i Ovethi-regi, idet han startede som montør i Odense-afdelingen i februar 2021. Mød ham her til en snak om hans job – og biler.

ODE JER  

Jesper Rasmussen, Odense
...er afdelingsansvarlig for personvogne i Ovethis Odense-afdeling. Mød ham her til en snak om hans job og hverdag med dæk til alt fra Kia til Corvette.

GEL LAS  

Lars Schmidt, Gelsted
... er COO og CFO hos Ovethi – og hør ham fortælle om sit job og Ovethi som arbejdsplads. Lars har fysisk arbejdsstation i Gelsted-afdelingen, men kommer ofte rundt i koncernens øvrige afdelinger.

ODE TSN  

Torben Nielsen, Odense
...har beskæftiget sig med dæk siden 1978. I 2009 kom han til Ovethi - først som centerleder i Ringe-afdelingen, og siden 2014 som primært lagermedarbejder i Odense-afdelingen. Mød ham her til en lille snak om hans job, hverdag og arbejdsplads.

SALG KAE  

Karsten Emdal
...er salgskonsulent hos Ovethi i Midt– og Østjylland og tilbringer derfor en stor del af sit arbejdsliv på de danske lande- og motorveje i forbindelse med kundebesøg. Mød ham her til en lille snak om hans job og hverdag.

HOL CBP  

René Pit, Holstebro
... hollandske René Pit kom til Danmark i 1992 og har siden 2010 arbejdet os Ovethi. Først som montør, siden som afdelingsleder. Mød ham her til en snak om hans job, hverdag og arbejdsplads.

ODE MIN  

Mikael Nielsen, Odense
...er driftsleder for to af Ovethis afdelinger, Odense og Ringe. Han kom til Ovethi i 2013 og havde inden da allerede høstet stor erfaring i dækbranchen. Mød ham her til en snak om hans job og arbejdsplads.

SALG PSB  

Palle Beiskjær, Gelsted
...kan den 1. juli 2022 fejre intet mindre end 40-års jubilæum hos Ovethi. Det har været 40 spændende og udviklende år, som vi har mødt ham til en snak om. Hør bl.a., hvordan Palle havnede hos Ovethi, og hvad der nu skal ske.

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!