×
Webshop for private

Case: Autogården Vamdrup

Februar 2022

”Med Ovethis online forhandlershop er det supernemt for os som værksted at gå ind og slå mærker, modeller, størrelser og priser op i systemet. Det letter virkelig hverdagen for os.” 

Jesper Jørgensen, medejer af Autogården Vamdrup

 

I 2007 etablerede brødrene Finn, Allan og Jesper Jørgensen sammen Autogården Vamdrup, der har mere end 35 års erfaring med biler. Jesper og Finn ejer og driver fortsat firmaet sammen. Hvor Finn primært er på farten for at opkøbe biler, tager Jesper sig af værksted og salg af biler hjemme på matriklen i Vamdrup. Medarbejderstaben tæller i alt ni personer.

 

1 Jesper Lille

Jesper Jørgensen ejer sammen med sin bror, Finn, Autogården Vamdrup. Her ses han i firmaets udstillingshal, hvor kunder kan gå og kigge på klargjorte biler.

 

Autoværksted og salg af topklargjorte biler

”Vi kan alt inden for reparation af biler og varevogne, og desuden sælger vi brugte biler,” fortæller Jesper Jørgensen, der oprindeligt er uddannet mekaniker hos Mazda i 1990. ”Alt fra Renault og Opel til Audi og Mercedes kommer igennem på værkstedet, ligesom vi klargør og sælger så godt som alle mærker. Og vi har altid top-klargjorte biler klar til levering,” pointerer han. 

 

2 Jesper Og Mogens Lille

Jesper Jørgensen (t.v.) sammen med Mogens Petersen, der er salgschef for dæk til personvogne, varevogne og 4x4 hos Ovethi. 

 

Elbiler på kompetencelisten

I takt med, at bilmarkedet udvikler sig, er også elbilerne kommet på kompetencelisten. ”I øjeblikket er der to af vores mekanikere, der er er uddannet til at servicere og reparere elbiler. Og alle nye lærlinge har det som en del af ’skoleskemaet’; så det er rigtig godt. For der kommer – som alle ved - flere og flere elbiler på vejene,” bedyrer Jesper Jørgensen.

 

Masser af Gislaved-dæk

Autogården Vamdrup samarbejder med Ovethi på dæk-fronten. Det er hovedsageligt Gislaved-dæk (et brand under Continental), der er tale om, men det kan også være alt fra Michelin og Vredestein til Bridgestone og Dunlop, hvis det matcher kundens ønsker. Ud over dæk køber Jesper også komplethjul hos Ovethi, når der er behov for det.

 

3 Vaerksted Lille

Der er fuld gang i liftene på værkstedet hos Autogården Vamdrup. Og dæk er der altid masser af.

 

”Med Ovethis online forhandlershop er det supernemt for os som værksted at gå ind og slå mærker, modeller, størrelser og priser op i systemet. Det er ikke bare nettopriser, men vores egne kalkulerede priser til kunden, som vi kan se. Alle på værkstedet har mulighed for at give en pris, og der er hele tiden styr på dækningen. Det letter virkelig hverdagen, at vi kan gøre det på den måde,” fortæller Jesper.  

 

Kort afstand til Ovethis Kolding-afdeling

Samarbejdet med Ovethi har også andre fordele: ”Før vi indgik et samarbejde med Ovethi, havde vi selv dæk på lager – og det fyldte virkelig meget. Den plads bruger vi i dag til opbevaring af kundernes dæk, altså dækhotel. Smart er det også, at Ovethis Kolding-afdeling ligger så tæt på; vi får nemt dag-til-dag-levering, og står vi lige og mangler noget akut, eller er en af medarbejderne inde i Kolding alligevel, så smutter vi lige forbi og henter dem selv,” forklarer Jesper.

 

4 Jesper Og Mogens Lille

Jesper Jørgensen (t.v.) får ofte lige en snak med Mogens Petersen fra Ovethi, hvis der fx er en bil, hvis dæk driller. ”Det er ikke bare tal og cifre det hele. Det er rart, at vi som værksted har en specialiseret fagmand, vi kan trække på og få noget solid rådgivning fra,” siger Jesper.

 

Den personlige relation er alfa og omega

Om samarbejdet med Ovethi opsummerer han: ”Det forløber gnidningsfrit. Jeg taler ofte med Mogens og får af og til også besøg fra Ovethi, og netop den personlige relation er rigtig vigtig. Det er på en eller anden måde bare nemmere at gribe telefonen, når man kender hinanden. Også Ovethis chauffør, der kommer og leverer dæk her, kender vi – og det er egentlig også helt rart,” slutter han.

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!